Dia de la Pau 2012

Dia 27 de gener alumnes de cinquè i sisè de la classe de religió anaren a cel·lebrar la diada escolar de la pau. La concentració fou a les 10 del matí a la plaça d'Espanya, des d'on es va anar fins a les Voltes. Allà s'entregaren les 4 millors pancartes, una de les quals era la nostra, a diferentes institucions: Caritas, AMADIB, Obra Cultural Balear i el col·legi La Puríssima. La nostra pancarta ha estat feta pels alumnes de cinquè i sisè de primària. A totes les escoles participants se'ls hi va entregar el cartell commemoratiu on hi apareix el lema d'enguany: Valorem la vida. A continuació podeu veure unes fotos de la jornada.

Visita Comenius

Entre el 18 i el 21 de gener hem rebut la visita de 18 mestres de diferent centres europeus que col·laboren en el projecte Comenius EuroNews. Adalt podeu veure un vídeo i avall podeu trobar un retall de premsa on es dona la notícia.

Dies de lliure elecció

El Consell Escolar reunit dia 8 de setembre de 2011 va aprovar que els dies no lectius per al present curs són:

  • 31 d'octubre de 2011 (dia de lliure elecció)
  • 5 de març de 2012 (en substitució d'una festa local)

Llibres de text 2011-12

L'enllaç d'abaix us dona accés a la llista de llibres per al curs 2011-12.

Calendari escolar 2011-12

Podeu descarregar en l'enllaç d'abaix el calendari escolar per a aquest curs publicat al BOIB per part de la Conselleria d'Educació i Cultura.