Supercolònies de 6è de primària

Els dies 25 i 26 de maig 35 alumnes de sisè assistiren a unes colònies a Binicanella. Es feren vàries activitats com escalada, tirolina, observació astronòmica el vespre i moltes altres. A més tingueren l'oportunitat de coneixer-se millor compartint aquests dos dies.

Fira del Ram 2011

Com els darrers anys, alumnes del CEIP Son Oliva tornaren a la fira del Ram.

El dijous dia 24 de març els alumnes d'educació infantil de 4 anys, acompanyats de les seves tutores i alguns pares, juntament amb els alumnes de tercer i quart de primària, acompanyats de les seves tutores i quatre mestres més, varen visitar la fira del Ram, gràcies a la invitació de l'Associació de Firaires, amb motiu de la seva inauguració oficial

Tant els nins com els acompanyats varen ser convidats a berenar i beure per després gaudir de les atraccions de forma gratuïta.

Dia de la Pau 2011

El passat 28 de gener es va celebrar la Diada Escolar per la Pau. Hi assistiren 25 alumnes de 3er cicle de la classe de religió i dues mestres. La pancarta feta a la classe de plàstica pels alumnes de 3er cicle va ser el premi donat a la Associació de memòria Històrica de Mallorca.

Participació en el programa Reacciona

El centre ha participat en el programa Reacciona produït pel Canal 4 on es presenten les activitats que es realitzen com a centre ecoambiental. El programa fou emès el 24 de novembre de 2010.

Projecte Comenius: Euronews

Logo LLP

Amb aquest projecte pretenem donar l’oportunitat als nostres alumnes de fer amics a Europa, aprendre sobre les altres cultures i llengües i millorar l’ús de les TIC.

La feina en comú serà la d’escriure dos diaris i un kit de supervivència lingüístic europeu, escrit inicialment en la llengua pròpia i després traduït a l’anglès, per tal de promoure l’aprenentatge primerenc de les llengües estrangeres. Per completar els diaris cada escola elaborarà un video d’un programa televisiu de notícies que es confrontarà i compartirà amb tots els alumnes, mestres, pares i la resta de la comunitat a través de les nostres pàgines web.

Els alumnes, fent els diaris, no només aprendran sobre periodisme, recerca, destreses literàries i digitals sinó que també desenvoluparan la seva creativitat i es faran conscients dels lectors dels diferents països europeus.

El diari serà informatiu i comptarà amb un ventall ample de característiques de la comunitat local, celebracions, esport, música, projectes, etc. de cada país. Produint el kit de supervivència els alumnes investigaran, escriuran i gravaran frases senzilles que permetin a les famílies, amics i a ells mateixos comunicar-se en viatjar per Europa.

Alumnes i mestres estaran connectats i s’intercanviaran les seves troballes, informacions i idees a través de cartes, mails, càmera web, pàgines web i eTwinning.

Escoles participants
Escola Localitat País Nombre
d'alumnes
CP Son Oliva
Escola Coordinadora
Palma de Mallorca,
Balears
Espanya 450
Grundschule Mügeln Mügeln, Saxony Alemanya 110
Moat Hall Primary School Walsall,
West Middlands
Anglaterra 500
Peters Hill Primary School Brierly Hill,
West Middlands
Anglaterra 895
Direzione Didattica L.G. Poma Garlasco
Lombardia
Itàlia 750
Daugavpils 9.vidusskola Daugavpils,
Latgale
Letònia 640
Nattland skole Bergen
Hordaland
Noruega 557
Scoala cu clasele I-VIII nr. 22 Braila Romània 251-500

Calendari escolar 2010-11

El Consell Escolar del centre d'acord amb l'ordre del conseller d'Educació i Cultura de 24 de maig de 2010 per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 2010-11, va aprovar (reunió 25/10/10) com a dies no lectius per al present curs:

  • 7 de desembre 2010
  • 2 de març 2011

Podeu descarregar en l'enllaç d'abaix el calendari escolar publicat al BOIB per part de la Conselleria d'Educació i Cultura.